Varma laina

Monet kuluttajat etsivät päivittäin epätoivoisesti itselleen ”varmaa lainaa”, sillä jo useammasta pankista on tullut kielteinen luottopäätös. 

Ei hätää, me olemme täällä auttaaksemme juuri sellaisia lainanhakijoita. Tutustu palveluumme rauhassa, me autamme.

Lainatarjousten pyytäminen on turvallista, eikä sido ottamaan lainaa vastaan.
Hakemustasi ei voitu aloittaa. Kokeile uudestaan.
Hakemuksen aloittaminen onnistui.

Täytä lainahakemus - päätös heti

Kilpailutamme hakemuksesi yli 25 pankilla maksutta!

Tarkista, että syötät puhelinnumeron oikeassa muodossa ilman etuliitettä (358) tai (0). Esim. 412345678
?

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Vertaa parhaita luotonantajia

Mitä tarkoittaa varma laina

Anni Moilanen
Kirjoittanut Anni Moilanen
Päivitetty 23. Tammikuuta, 2023

L Miksi voit luottaa meihin Lisätietoja

Me Luottonetistä.fi työskentelemme parempien taloudellisten päätösten eteen. Noudatamme erittäin tiukkaa sisältöpolitiikkaa, tämä kirjoitus saattaa sisältää viittauksia yhteistyökumppaneidemme tuotteisiin tai palveluihin. Tarkistamme jokaisen julkaisun säännöllisesti, jotta artikkelissa esiintyvät tiedot pysyvät ajankohtaisina.

Varmalla lainalla tarkoitetaan lainapalvelua josta henkilö saa lainaa heti hakemuksen jälkeen varmasti. 

Asia ei kuitenkaan ole näin yksinkertaista sillä lainanhakijoiden kohdalla otetaan huomioon useita tekijöitä. Jos lainaa hakevalla henkilöllä on maksuhäiriömerkintä maksamattomista laskuista on lainan saaminen vaikeaa ellei lähes mahdotonta.

Kielteinen luottopäätös voi kuitenkin tulla muistakin syistä. 

Esimerkiksi haluttu lainasumma ja takaisinmaksuaika ei kohtaa lainkaan omien tulojen kanssa tai jos haettu lainasumma on suurempi on varmempaa saada hakemus läpi kun hakijoita on useampi.

varma laina

Me autamme sinua löytämään varmaa lainaa

Haluamme auttaa sinua vaikeassa tilanteessa, jossa rahoitusta tarvitaan mutta sopivaa luotonantajaa joka myöntäisi lainaa on vaikea tavoittaa. 

Lähetä yksi hakemus palvelussamme ja tavoitat yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, voit olla varma oikean lainan löytymisestä.

Muista, että huolellisesti täytetty lainahakemus on avaintekijä lainansaamisessa.

Miten saada varma laina todennäköisemmin

Tärkein tekijä joka vaikuttaa lainansaantii on hakemus. Usein internetissä täytettävät hakemukset ovat yksinkertaisia eivätkä pankit vaadi liitteitä tai muitakaan tositteita. 

Tämän takia on erittäin tärkeää, että lainahakemus täytetään tarkasti ja ajatuksella. Ei ole yhtä selvää tapaa saada varmaa lainaa, sillä hakemukset käsitellään aina yksilöllisesti henkilön oman taloudellisen tilanteen ja maksukyvyn mukaan.

Mistä löydän varman lainan?

Helpoiten ja nopeasti, löydät lainan kilpailuttamalla yhdellä hakemuksella useita pankkeja. Sopivan lainan löytyminen on huomattavasti helpompaa, sillä sinun ei tarvitse täyttää ja lähettää lainahakemusta jokaisessa lainapalvelussa erikseen.

Ennen kuin päätät hakea lainaa on järkevää olla perillä omasta taloudellisesta tilanteesta tulojen ja menojen suhteen. 

Näin lainahakemukseen voidaan antaa realistinen arvio takaisinmaksuajasta ja takaisinmaksuerien suuruuksista.

Yhteishakija parantaa lainansaanti mahdollisuuksia keskimäärin 33 prosenttia. Jos sinulla on mahdollisuus hakea lainaa yhdessä on lainansaanti huomattavasti todennäköisempää.