Kilpailuta lainat

Oletko törmännyt tilanteeseen, jossa tarvitset suurempaa lainaa, mutta etsit sitä parhailla ehdoilla? Etsiminen kuitenkin tuntuu varsin työläältä ja lainatarjousten vertaileminen on vaikeaa, koska kaikki tarjoukset ovat erilaisia.

Me ratkaisimme tämän ongelman asiakkaillemme tarjoamalla lainojen kilpailutuksen maksuttomasti siten, että kaikki lainatarjoukset on esitelty samalla tavalla. Lainojen kustannukset sekä ehdot on selkeästi eritelty vertailemisen ja päätöksen teon helpottamiseksi.

Lainatarjousten pyytäminen on turvallista, eikä sido ottamaan lainaa vastaan.
Hakemustasi ei voitu aloittaa. Kokeile uudestaan.
Hakemuksen aloittaminen onnistui.

Täytä lainahakemus - päätös heti

Kilpailutamme hakemuksesi yli 25 pankilla maksutta!

Tarkista, että syötät puhelinnumeron oikeassa muodossa ilman etuliitettä (358) tai (0). Esim. 412345678
?

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Vertaa parhaita luotonantajia

Mitä on lainojen kilpailuttaminen?

Anni Moilanen
Kirjoittanut Anni Moilanen
Päivitetty 23. Tammikuuta, 2023

L Miksi voit luottaa meihin Lisätietoja

Me Luottonetistä.fi työskentelemme parempien taloudellisten päätösten eteen. Noudatamme erittäin tiukkaa sisältöpolitiikkaa, tämä kirjoitus saattaa sisältää viittauksia yhteistyökumppaneidemme tuotteisiin tai palveluihin. Tarkistamme jokaisen julkaisun säännöllisesti, jotta artikkelissa esiintyvät tiedot pysyvät ajankohtaisina.

Lainojen kilpailuttamisella tarkoitetaan yksinkertaisesti lainatarjousten vertailemista keskenään. Tarkoituksena on selvittää mikä pankki tai rahalaitos tarjoaa lainaa parhailla ehdoilla ja alhaisimmilla kustannuksilla.

Monet asiakkaat, jotka hakevat lainaa verkosta etsivät myös sopivaa takaisinmaksuaikaa ja mielekästä lyhennystä. Näistä on vaikea neuvotella pelkästään yhden perinteisen pankin kanssa ja usein neuvotteluvara on lähes olematon.

Lainojen kilpailuttamisen hyödyt ovat selkeitä: säästät aikaa rajaa. Lisäksi varmistat parhaimman mahdollisuuden saada edullisin laina mihin tahansa tarpeeseen, kun pyydät lainatarjoukset usealta pankilta yhdellä kertaa.

Kilpailuta lainat ja säästä

Miten lainojen kilpailutus tapahtuu?

Lainojen kilpailutus tehdään verkossa, tarvitset vain muutaman minuutin aikaa. Siirry maksuttomaan kilpailutuspalveluumme, täytä ja lähetä lainahakemus.

Toimitamme lainahakemuksesi eteenpäin yhteistyökumppaneillemme, joita on yli 25. Yhteistyökumppaneiden joukkoon mahtuu tunnettuja ketteriä digipankkeja (Bank norwegian, Resurs bank jne), perinteisiä pankkeja (Nordea, POP-pankki, Aktia jne) ja yksityisiä rahoituslaitoksia (Ferratum, Saldo, Bigbank jne).

Pystyt helposti koska tahansa katsomaan mihin hintaan saisit tarvittavan määrän lainaa ja minkälaiset lyhennykset lainaan tulisivat. Lainatarjoukset, jotka saat palvelumme kautta eivät sido sinua ottamaan lainaa.

Toinen vaihtoehto on tehdä asiat itse

Voit myös kilpailuttaa lainat itse siten, että käyt täyttämässä jokaisen luotonantajan hakemuksen erikseen. Se on kuitenkin varsin työlästä ja vie runsaasti aikaa. Et myöskään aseta paineita luotonantajille, kun he eivät tiedä sinun hakevan lainaa myös muualta.

Me suosittelemme käyttämään maksutonta ja sitomatonta lainan kilpailutus palveluamme. Kokeile vaikka heti!

Kilpailuta lainat – myös vanhat

Kilpailuta lainat aina kun vain on mahdollista. Kuluttajille suunnatut vertailupalvelut ovat tänä päivänä paras apu säästää ylimääräisissä kustannuksissa oli kyseessä mikä tahansa palvelu tai tuote.

Haitpa sitten uutta lainaa tai haluat muuten vain kilpailuttaa vanhat lainat on sivustomme oikea paikka sinulle. Me haluamme oikeasti auttaa sinua säästämään ylimääräisissä lainakuluissa.

Monet asiakkaamme ovat saaneet vanhojen lainojen kilpailuttamisella todella merkittäviä säästöjä, ja kuukausilyhennykset ovat saattaneet alentua jopa puolella.

Etenkin niille, joilla on ennen uusinta korkokattolakia haettuja lainoja, on todella tärkeä tiedottaa, että silloin myönnetyt korot ja kulut ovat historiaa – vaihda pankkia!

Minkä tahansa lainan voi kilpailuttaa

Kaikki lainat, joita on mahdollista hakea, on myös mahdollista kilpailuttaa pyytämällä kilpailevat tarjoukset muilta pankeilta.

Nykyään, kun finanssisektori on kasvanut ja palveluiden määrä on lisääntynyt merkittävästi, on yhä tärkeämpi ymmärtää, että usein on olemassa toinen toistaan parempia palveluita, jotka pystyvät tarjoamaan lainaa entistä paremmilla ehdoilla.

Voit kilpailuttaa seuraavat lainatuotteet:

  • Autolaina
  • Asuntolaina
  • Venelaina
  • Kulutusluotto
  • Pikavippi
  • Joustoluotto
  • Luottotilit
 

Näiden perinteiset lainatuotteiden lisäksi voit aina pyytää lainatarjoukset meiltä vain ilmoittamalla lainasumman ja haluamasi takaisinmaksuajan – me etsimme sopivan luotonantajan sinulle ja sinä päätät.

Harkitsetko asuntolainaan lisärahoitusta? Lue asuntolainan kilpailutuksesta.

Vertaa lainoja – älä pelkästään korkoja

Lainojen hinnoittelu on vuosien saatossa ollut monimutkainen asia, johon on monesti myös tartuttu. Vuosia takaperin osa luotonantajista ilmoitti lainojen todelliset kustannukset niin epäselvästi, että jokainen luotonantaja määrättiin ilmoittamaan todelliset kustannukset samalla tavalla.

Lainan todellinen vuosikorko kertoo sen mitä laina oikeasti maksaa. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu kaikki lainaan liittyvät kustannukset kuten, nosto- ja hallinnointipalkkiot, muut kulut sekä nimelliskorko.

Tämä tarkoittaa, että jo pelkästään todellisen vuosikoron silmäily auttaa ymmärtämään kuinka edullista lainaa palvelu voi tarjota.

On kuitenkin hyvä muistaa, että jokainen palvelumme kautta pyydetty lainatarjous on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi, samalla laitat pankit kilpailemaan keskenään.

Korot eivät ole kaikki kaikessa

Kaikki lainanhakijat eivät katso vain korkoja. Osa haluaa saada lainan heti, kun osa taas tarvitsee lainaa myöhemmin, mutta hyvillä ehdoin. Toiset taas etsivät joustavaa lainaa.

Lainojen kilpailutus on vastaus tarpeisiisi. Saat itse päättää lainan takaisinmaksuajan, summan ja mahdollisesti pystyt vaikuttamaan merkittävästi myös lainalyhennysten suuruuksiin.

Paras lainan kilpailutus kokemuksia – mikä rahalaitos kannattaa valita?

Ehdottomasti kannattaa valita meidät etsimään paras laina sinulle! Meillä on aito halu auttaa sinua löytämään paras laina.

Olemme palvelumme alusta asti pyrkineet olemaan kuluttajille se kaveri, joka tietää ja pystyy auttamaan tärkeiden päätösten tekemisessä.

Olemme lukeneet positiivisia palautteita ja useita iloisia kokemuksia, jotka kertovat merkittävistä säästöistä, parhaimmillaan jopa velkaongelmien ulospääsystä.

Uusimpana kokemuksena asiakkaamme sanoi kilpailuttaneensa 30 000 euron suuruisen autolainan. Hän sai seitsemän tarjousta seitsemältä eri pankilta, joista jokainen oli edullisempi kuin omasta pankista pyydetty lainatarjous.

Haluamme vielä tässä kohtaa muistuttaa ennen kuin kilpailutat lainasi: kaikki palvelumme kautta haetut lainat ovat vakuudettomia eivätkä ne vaadi takaajia. Näin laina voi olla huomattavasti mielekkäämpi kuin pankkien tarjoamat vakuudelliset lainat, joihin usein vaaditaan jopa omarahoitusosuuksia.