Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on yksinkertainen ja nopea tapa säästää lainakuluissa. Autamme sinua löytämään parhaan yhdistelylainan maksutta ja sitoumuksetta.

Lainatarjousten pyytäminen on turvallista, eikä sido ottamaan lainaa vastaan.
Hakemustasi ei voitu aloittaa. Kokeile uudestaan.
Hakemuksen aloittaminen onnistui.

Täytä lainahakemus - päätös heti

Kilpailutamme hakemuksesi yli 25 pankilla maksutta!

Tarkista, että syötät puhelinnumeron oikeassa muodossa ilman etuliitettä (358) tai (0). Esim. 412345678
?

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Vertaa parhaita luotonantajia

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Anni Moilanen
Kirjoittanut Anni Moilanen
Päivitetty 23. Tammikuuta, 2023

L Miksi voit luottaa meihin Lisätietoja

Me Luottonetistä.fi työskentelemme parempien taloudellisten päätösten eteen. Noudatamme erittäin tiukkaa sisältöpolitiikkaa, tämä kirjoitus saattaa sisältää viittauksia yhteistyökumppaneidemme tuotteisiin tai palveluihin. Tarkistamme jokaisen julkaisun säännöllisesti, jotta artikkelissa esiintyvät tiedot pysyvät ajankohtaisina.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useamman pienemmän lainan yhdistämistä siten, että haet suurempaa edullisempaa luottoa vanhojen lainojen takaisinmaksuun. Näin jäljelle jää yksi helposti hallittava laina, joka on huomattavasti edullisempi kuin aikaisemmat hallitut lainat.

Lainojen yhdistäminen kannattaa aina. Voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella lähes koko Suomen lainatarjonnan, jotta löydät edullisimman lainan. 

Suomessa on lisäksemme useita muita palveluita jotka tarjoavat mahdollisuutta järjestely- eli yhdistelylainalle, tavoitat nämä kaikki pankit ja rahoituslaitokset maksuttomalla ja sitomattomalla hakemuksellamme.

Miksi yhdistää lainat?

Henkilölle joka painii useiden lainojen takaisinmaksujen kanssa, kuten luottokorttilaskut tai lainanlyhennykset on tyypillistä, että osa laskuista saatta unohtua tai jäädä huomaamatta, tämä tuo jo lisäkustannuksia nykyisten lainojen ylläpitoon puhumattakaan korkeammista koroista.

Yhdistelylainalla voit maksaa nopeasti ja helposti aikaisemmat korkeakorkoiset lainasi pois. Kilpailuttamalla pankit löydät muutamassa minuutissa edullisimman lainatarjouksen, jolla voit maksaa aikaisemmat kalliit lainasi pois.

Lainojen yhdistäminen sopii erinomaisesti tilanteisiin joissa lainoja on useampi kuin yksi ja maksuissa on vaikea pysyä perässä. Yhdistämisen voi tehdä kaikkiin lainatuotteisiin kuten esimerkiksi pikavippeihin, joustoluottoihin tai luottokorttilaskuihin.

Täytyy kuitenkin muistaa, että uuden lainan tarkoitus ei ole pidentää maksuaikaa vaan laina halutaan silti maksaa yhtä nopeasti pois, jotta kustannuksissa tehdään huomattavia säästöjä.

lainojen yhdistäminen ilmaiseksi

Esimerkki lainojen yhdistämisestä

Esimerkkien avulla lukijoiden on helpompi ymmärtää, mitä lainojen yhdistämisessä oikein ajetaan takaa. Seuraava havainnollistava esimerkki näyttää, miten lainojen yhdistely hyödyttää konkreettisesti.

2 avointa lainaa (2000 ja 3000€) ja 1 luottokorttilasku (800 €) – Lainat 5800€

  • Kulutusluotto Credigo, 2000 €, 19,9%, 12 kuukautta
  • Kulutusluotto Ostosraha, 3000 €, 19,9%, 12 kuukautta
  • Mastercard, 800 €, 12%, 12 kuukautta

Kustannukset:  2380 + 3570 € + 896 € = 6846€

Yhdistetty lainaratkaisu (useita ratkaisuja)

  • Luottonetistä, 5800 €, 4,19 %, 12 kuukautta: säästö = 802,98 €
  • Komplett Bank, 5800 €, 4,99 %, 12 kuukautta: säästö = 756,58 €
  • Bank Norwegian, 5800 €, 14,99 %, 12 kuukautta: säästö = 176,58 €
  • BigBank, 5800 €, 4,99 %, 12 kuukautta: säästö = 756,58 €

Kuten huomataan huonoimmassakin tapauksessa säästö on jopa 176 euroa ja parhaimmillaan yli 800 euroa. Tavoitat kaikki edellämainitut pankit sivustomme avulla yhdellä lainahakemuksella.

Milloin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä?

Lainojen yhdistämistä kannattaa harkita jos: kuluttajalla on avoinna useita lainoja joiden kustannukset ovat korkeat. Tai jos kuluttaja kilpailuttaa nykyiset lainansa ja löydää edullisemman tarjouksen samalla maksuajalla.

Aina kannattaa kokeilla lainojen kilpailutusta yhdistelylainaa ajatellen, jos nykyiset lainat ovat kalliimpia kuin saamasi uusi lainatarjous on ehdottoman järkevää ottaa järjestelylaina jolla maksaa aikaisemman / aikaisemmat lainansa pois heti.

Lainojen yhdistäminen on erittäin suosittua kuluttajien keskuudessa jotka ovat aikaisemmin ottaneet pikavippejä tai pikaluottoja ennen uutta lakimuutosta korkealla korolla. Näissä tapauksissa säästöt voivat olla tuhansien eurojen luokkaa.

Miten saada mahdollisimman edullinen korko yhdistelylainaan?

Kaikkein edullisin laina on mahdollista saada yhteishakijan kanssa kuten esimerkiksi puolison kanssa. Kun saat lainallesi yhteishakijan luottokelpoisuutesi paranee huomattavasti ja tämä mahdollistaa pankeille rahan lainaamisen huomattavasti edullisemmin.

Palvelumme kautta voit yhdistää lainasi helposti ja nopeasti. Lainatarjousten pyytäminen on täysin ilmaista eivätkä saamasi lainatarjoukset ole sitovia. Näin voit koska tahansa pyytää lainatarjoukset ja vertailla eri vaihtoehtoja, jotta tiedät onko yhdistelylaina oikea ratkaisu nykytilanteeseesi.