lainojen yhdistäminen ilmaiseksi

Lainojen yhdistäminen

Kirjoittanut: Anni Moilanen

Lainojen yhdistäminen on yksinkertainen ja nopea tapa säästää lainakuluissa. Autamme sinua löytämään parhaan yhdistelylainan maksutta ja sitoumuksetta.

Luottonetistä logo
 • Vastuullista luotonantoa
 • Pyydä lainatarjoukset yli 25 pankilta ja rahalaitokselta
 • Maksuton palvelu, joka ei sido ottamaan lainaa
 • Lainat maksetaan tilillesi nopeasti

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useamman pienemmän lainan yhdistämistä siten, että haet suurempaa edullisempaa luottoa vanhojen lainojen takaisinmaksuun. Näin jäljelle jää yksi helposti hallitava laina, joka on huomattavasti edullisempi kuin aikaisemmat hallitut lainat.

Lainojen yhdistäminen kannattaa aina. Voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella lähes koko Suomen lainatarjonnan, jotta löydät edullisimman lainan. Suomessa on lisäksemme useita muita palveluita jotka tarjoavat mahdollisuutta järjestely- eli yhdistelylainalle, tavoitat nämä kaikki pankit ja rahoituslaitokset maksuttomalla ja sitomattomalla hakemuksellamme.

Miksi yhdistää lainat?

Henkilölle joka painii useiden lainojen takaisinmaksujen kanssa, kuten luottokorttilaskut tai lainanlyhennykset on tyypillistä, että osa laskuista saatta unohtua tai jäädä huomaamatta, tämä tuo jo lisäkustannuksia nykyisten lainojen ylläpitoon puhumattakaan korkeammista koroista.

Yhdistelylainalla voit maksaa nopeasti ja helposti aikaisemmat korkeakorkoiset lainasi pois. Kilpailuttamalla pankit löydät muutamassa minuutissa edullisimman lainatarjouksen, jolla voit maksaa aikaisemmat kalliit lainasi pois.

Lainojen yhdistäminen sopii erinomaisesti tilanteisiin joissa lainoja on useampi kuin yksi ja maksuissa on vaikea pysyä perässä. Yhdistämisen voi tehdä kaikkiin lainatuotteisiin kuten esimerkiksi pikavippeihin, joustoluottoihin tai luottokorttilaskuihin.

Täytyy kuitenkin muistaa, että uuden lainan tarkoitus ei ole pidentää maksuaikaa vaan laina halutaan silti maksaa yhtä nopeasti pois, jotta kustannuksissa tehdään huomattavia säästöjä.

Mihin tilanteisiin yhdistelylaina ei sovi?

Yhdistelylaina ei ole hyvä tapa lykätä aikaisempien lainojen maksuaikatauluja, vaan tarkoituksena on säästää nimenomaan korkokuluissa.

Yhdistelylainaa voi hakea myös aikaisempiin yksittäisiin korkeamman koron lainoihin.

Lainojen yhdistäminen esimerkki

2 avointa lainaa (2000 ja 3000€) ja 1 luottokorttilasku (800 €) – Lainat 5800€

 • Kulutusluotto Credigo, 2000 €, 19,9%, 12 kuukautta
 • Kulutusluotto Ostosraha, 3000 €, 19,9%, 12 kuukautta
 • Mastercard, 800 €, 12%, 12 kuukautta

Kustannukset:  2380 + 3570 € + 896 € = 6846€

Yhdistetty lainaratkaisu (useita ratkaisuja)

 • Luottonetistä, 5800 €, 4,19 %, 12 kuukautta: säästö = 802,98 €
 • Komplett Bank, 5800 €, 4,99 %, 12 kuukautta: säästö = 756,58 €
 • Bank Norwegian, 5800 €, 14,99 %, 12 kuukautta: säästö = 176,58 €
 • BigBank, 5800 €, 4,99 %, 12 kuukautta: säästö = 756,58 €

Kuten huomataan huonoimmassakin tapauksessa säästö on jopa 176 euroa ja parhaimmillaan yli 800 euroa. Tavoitat kaikki edellämainitut pankit sivustomme avulla yhdellä lainahakemuksella.

Milloin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä?

Lainojen yhdistämistä kannattaa harkita jos: kuluttajalla on avoinna useita lainoja joiden kustannukset ovat korkeat. Tai jos kuluttaja kilpailuttaa nykyiset lainansa ja löydää edullisemman tarjouksen samalla maksuajalla.

Aina kannattaa kokeilla lainojen kilpailutusta yhdistelylainaa ajatellen, jos nykyiset lainat ovat kalliimpia kuin saamasi uusi lainatarjous on ehdottoman järkevää ottaa järjestelylaina jolla maksaa aikaisemman / aikaisemmat lainansa pois heti.

Lainojen yhdistäminen on erittäin suosittua kuluttajien keskuudessa jotka ovat aikaisemmin ottaneet pikavippejä tai pikaluottoja ennen uutta lakimuutosta korkealla korolla. Näissä tapauksissa säästöt voivat olla tuhansien eurojen luokkaa.

Miten saada mahdollisimman edullinen korko yhdistelylainaan?

Kaikkein edullisin laina on mahdollista saada yhteishakijan kanssa kuten esimerkiksi puolison kanssa. Kun saat lainallesi yhteishakijan luottokelpoisuutesi paranee huomattavasti ja tämä mahdollistaa pankeille rahan lainaamisen huomattavasti edullisemmin.

Palvelumme kautta voit yhdistää lainasi helposti ja nopeasti. Lainatarjousten pyytäminen on täysin ilmaista eivätkä saamasi lainatarjoukset ole sitovia. Näin voit koska tahansa pyytää lainatarjoukset ja vertailla eri vaihtoehtoja, jotta tiedät onko yhdistelylaina oikea ratkaisu nykytilanteeseesi.

Luottonetistä logo

Yhdistelylainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen vie vain muutaman minuutin. Takaamme, että löydät sopivan ja edullisen lainan nopeasti.