Usein kysytyt kysymykset

Usein kysyttyä Luottonetistä.fi palvelusta

Kuka voi hakea lainaa Luottonetistä.fi palvelusta?

Luottonetistä.fi palvelu on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotta täyttäneille lainanhakijoille, jotka etsivät nopeaa ja edullista rahoitusta ilman vakuuksia.

Kuinka suurta lainaa palvelusta voi hakea?

Palvelustamme on mahdollista hakea lainaa aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Tarvitsenko lainalleni vakuuksia tai takaajaa?

Kaikki palvelumme kautta kilpailutetut lainat ovat täysin vakuudettomia eivätkä ne tarvitse takaajia.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko ja kustannukset vaihtelevat lainatarjouksia tehneiden luotonantajien mukaan. Keskimäärin korko voi olla 4,19 – 20%.

Miten palvelu toimii?

Lainahakemus aloitetaan etusivulla täyttämällä lyhyt lomake, jonka jälkeen tarvittaessa sinun tulee täyttää tarkemmat tiedot itsestäsi. Tämän jälkeen voit lähettää lainahakemuksen eteenpäin ja me toimitamme sen yli 30 pankille ja rahalaitokselle. Saat heti ensimmäiset lainatarjoukset eteesi ja useimmiten kymmeniä jo seuraavien tuntien aikana.

Ovatko lainatarjoukset sitovia?

Palvelumme helppous perustuu juuri siihen ettei yksikään lainatarjous ole sitova, vaan voit koska tahansa katsoa mihin hintaan juuri sinä saisit lainaa netistä. Lainatarjous muuttuu sitovaksi vasta siinä kohtaa kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen luotonantajan kanssa.

Kuinka nopeasti laina on käytössäni?

Laina on mahdollista saada käyttöön jo heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Kun lainasopimus on tehty luotonantaja maksaa omien ehtojensa mukaisesta lainan mahdollisimman nopeasti. Jos sinulla ja luotonantajalla on sama pankki, saat rahat heti.

Kuinka pitkä takaisinmaksuaika lainoille on mahdollista saada?

Saat itse ehdottaa sinulle sopivaa takaisinmaksuaikaa ja luotonantajat tekevät tarjouksensa sen mukaisesti. Takaisinmaksuaikaa voi saada aina 12 kuukaudesta jopa 15 vuoteen asti.

Voinko yhdistää lainat Luottonetistä.fi palvelussa?

Kyllä. Me tarjoamme asiakkaille yhdistelylainaa, jonka avulla lainojen hallinointi helpottuu ja niiden kustannukset muuttuvat entistä edullisemmaksi. Yhdistelylainaa haetaan samalla tavoin kuin mitä tahansa muuta lainaa.