Risicum

Risicum logo

Mikä on Risicum?

Risicum.fi on suosittu lainapalvelu, joka myöntää 4000 – 10000 euron suuruisia kertalainoja. Laina maksetaan tilille kerralla, heti kun hakija on saanut positiivisen luottopäätöksen. Lainan hakeminen on turvallista ja helppoa suoraan internetistä. Rahat maksetaan kuitenkin tilille vain asiakaspalvelun aukioloaikoina eli arkisin 7 – 22 ja viikonloppuisin ja pyhinä 9 – 21.

Risicum logo
5/5

Esimerkki: Vuotuinen nimelliskorko 19,90% tilinhoitomaksu 11€/kk, Todellinen vuosikorko: 24,00% – 28,33%. Laina-aika: min. 36kk, max. 84kk

Palvelun ominaisuudet:

 • Lainaa 4000 – 10.000€
 • Ilman vakuuksia tai takaajia
 • Maksuaikaa 3 – 7 vuotta
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Lainapäätös ja rahat tilille heti

5 hyvää syytä valita Risicum:

Keräsimme Risicumin asiakkailta syitä minkä takia he valitsivat juuri Risicum palvelun hakeakseen lainaa. Syitä oli enemmänkin, mutta tässä yleisimmät:

1. Nopea maksu

Risicum on nopea lainapäätöksissään, sillä saat vastauksen lainahakemuksellesi heti. Kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen rahat maksetaan tilillesi viipymättä palvelun aukioloaikoina koko summa kerralla.

2. Edullinen

Risicum palvelun asiakkaan saat rahoitusta joustavalla takaisinmaksulla. Uudistusten myötä lainan nimelliskorko on vain 19,9 prosenttia ja tilinhoitomaksu 11 euroa kuukaudessa. Lisäksi tarvittaessa voit pitää kaksi lyhennysvapaata vuoden aikana, jossa maksat vain lainan korot ja kulut.

3. Nopea asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on saanut paljon positiivista palautetta nopeudestaan ja ystävällisyydestään. Voit koska tahansa ottaa yhteyttä Risicumin asiakaspalveluun mikäli sinulla herää kysyttävää lainan hakemiseen, takaisinmaksuun tai ylläpitoon liittyen.

4. Luotettavaa toimintaa jo vuodesta 2005

Risicum on toiminut luotettavana luotonantajana jo vuodesta 2005 ja saavuttanut suuren määrän tyytyväisiä asiakkaita, jotka käyttävät palvelua ikään kuin luottokorttinaan.

5. Parempi kuin pikavippi

Palvelun tarjoama kertalaina on huomattavasti edullisempi ja joustavampi rahoitusratkaisu kuin pikavipit. Tämä mahdollistaa talouden suunnittelun ja maksukyvyn varmistamisen pidemmäksi aikaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Risicumin palvelusta

Vastasimme yleisimpiin kysymyksiin jotka lainanhakija voi esittää ennen palvelun käyttämistä. Tässä ne tulevat:

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Voit hakea kertalainaa aina 4000 eurosta jopa 10000 euroon asti pitkällä takaisinmaksuajalla.

Millä korolla voin saada lainaa?

Todellisen koron saat tietää vain pyytämällä lainatarjouksen kyseisestä palvelusta. Nimelliskorko voi kuitenkin olla enintään 19,9 prosenttia ja vuotuiset lainaan liittyvät kulut 150 euroa.

Voinko vaihtaa aikaisemmat lainani edullisempaan?

Voit pyytää Risicumilta lainatarjouksen ja verrata tätä uutta lainatarjousta aikaisempiin vastaaviin luottoihin. Jos saamasi lainatarjous on edullisempi kannattaa vaihtaa luotonantajaa eli maksaa tällä edullisemmalla lainalla aikaisempi / aikaisemmat lainasi kerralla pois.

Kuka voi hakea lainaa Risicumilta?

Lainanhakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen Suomessa vakituisesti asuva henkilö.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin?

Voit milloin tahansa tehdä ylimääräisiä lainalyhennyksiä tai maksaa koko lainan kerralla pois nopeammin mitä sopimuksessa on sovittu. 

Mikä on lainan enimmäismaksuaika?

Voit hakea maksuajaksi 3 – 7 vuotta. 7 vuotta eli 84 kuukautta on maksimi laina-aika jonka voit palvelusta saada.

Onko lainan hakeminen ilmaista Risicum palvelusta?

Lainatarjouksen pyytäminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Saat itse päättä onko saamasi lainatarjous sopiva sinulle.

Risicum yhteystiedot:

 • Aurajoki Nordic Oy / Risicum
 • Yliopistonkatu 29 b A, PL 710, 20101 Turku
 • Y-tunnus: 1998514-5

Asiakaspalvelu:

 • Aukioloajat: Ma – Pe 7:00 – 22:00
 • Puhelinnumero: 0200 90 900
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@risicum.fi
Risicum logo
5/5

Ota edullista kertalainaa 4000 – 10000 € Risicumilta