Rahalaitos

Rahalaitos logo

Mikä on Rahalaitos?

Rahalaitos.fi on lainankilpailuttaja, joka auttaa sinua tavoittamaan yhdellä hakemuksella useat eri pankit ja luotonmyöntäjät. Kun lähetät hakemuksesi Rahalaitokselle kilpailutettavaksi voit olla varma, että luotonantajat kilpailevat lainastasi.

Tämän ansiosta saat usein jopa paremman tarjouksen Rahalaitoksen kautta kuin hakemalla suoraan rahoitusyhtiöltä. Vain yhden hakemuksen lähettämällä saat vastaanottaa jopa toistakymmentä lainatarjousta luotonantajilta jotka suorastaan anelevat sinua asiakkaaksi.

Rahalaitos logo
5/5

Esimerkki: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Kokonaiskulut 20 174€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä ja korko 4,5% – 20%.

Palvelun ominaisuudet:

 • Lainaa 500 – 70.000€
 • Ilman vakuuksia tai takaajia
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta
 • Voit kilpailutta uuden tai yhdistää vanhat lainasi edullisempaan
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia
 • Laina tilillä jopa saman päivän aikana

5 hyvää syytä valita Rahalaitos:

Keräsimme Rahalaitoksen asiakkailta syitä minkä takia he valitsivat juuri Rahalaitos palvelun hakeakseen lainaa. Syitä oli enemmänkin, mutta tässä yleisimmät:

1. Parhaat korot ja ehdot

Rahalaitoksen kautta saadut lainatarjoukset ovat lähes poikkeuksetta parempia kuin suoraan yksittäisille luotonantajille lähetetyt lainatarjouspyynnöt. Tästä syystä lainat kannattaa poikkeuksetta kilpailuttaa palvelussa.

2. Palvelu ei maksa mitään

Palvelun käyttä on asiakkaille ilmaista. Rahalaitos ei peri pienintäkään palkkiota palvelun asiakkailta jotka kilpailuttavat lainahakemuksensa palvelussa. Rahalaitos saa itse palkkionsa suoraan luotonmyöntäjiltä.

3. "Täyden kympin" asiakaspalvelu

Moni asiakas on kehunut Rahalaitoksen panostuksia asiakaspalvelun suhteen. Asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä, ratkaisu löytyy nopeasti jokaiseen kysymykseen.

4. Ei sitoutumista

Palvelun kautta saamasi lainatarjoukset eivät ole sitovia. Voit vapaasti päättää hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi tarjoukset. Muista kuitenkin, että parempia lainatarjouksia et saa kilpailuttamatta.

5. Luotettava

Palvelun on luotettava suomalainen lainankilpailuttaja, joka varmistaa että juuri sinä saat parhaat henkilökohtaiset lainatarjoukset suoraan eteesi. Sinun tarvitsee vain päättää otatko tarjoukset vastaan vai et!

Usein kysyttyjä kysymyksiä Rahalaitos.fi palvelusta

Vastasimme yleisimpiin kysymyksiin jotka lainanhakija voi esittää ennen palvelun käyttämistä. Tässä ne tulevat:

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Voit saada lainaa jopa 70 000 euroa. Lainaa voit hakea aina 500 eurosta 70 000 euroon asti, täysin ilmaiseksi! Lopullisen päätöksen saat pankeilta, jotka päättävät kuinka paljon lainaa he ovat sinulle valmiita myöntämään.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan koroista päättävät itse Rahoittajat. He tekevät arvion lainahakemuksestasi, jonka perusteella antavat sinulle lainatarjoukset. Lainan nimelliskorko on kuitenkin 4,5 – 20 prosenttia.

Voinko vaihtaa aikaisemmat lainani edullisempaan?

Palvelun avulla voit helposti maksaa aikaisemmat lainasi pois uudella edullisemmalla lainalla.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Lainanhakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin?

Voit milloin tahansa tehdä ylimääräisiä lainalyhennyksiä tai maksaa koko lainan kerralla pois nopeammin mitä sopimuksessa on sovittu.

Mikä on lainan enimmäismaksuaika?

Voit hakea maksuajaksi 1 – 15 vuotta.

Rahalaitos yhteystiedot:

 • Eone Oy
 • Kalevantie 7 C, 33100 Tampere
 • Y-tunnus: 1716336-7

Asiakaspalvelu:

 • Aukioloajat: Ma – To 9:30 – 16:30, Pe 9:30 – 15:00
 • Puhelinnumero: 09 2311 3670
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@rahalaitos.fi
Rahalaitos logo
5/5

Rahalaitos kilpailuttaa lainat puolestasi aina 70.000€ asti