Päivän laina

Palkkapäivä ja tili tulee vasta huomenna, mutta rahaa tarvittaisiin tänään. Mikä avuksi, kun näyttää siltä että kukaan ei myönnä luottoa näin pienellä maksuaikataululla. 

Mistä saan päivän lainan?

Saat päivän lainan lähettämällä maksuttoman ja sitomatton lainahakemuksen palvelussamme. Otamme hakemuksesi vastaan ja toimitamme sen yli 30 pankille ja luotonantajalle. He vastaavat hakemukseesi henkilökohtaisilla lainatarjouksilla.

Voit valita maksuajaksi useamman kuukauden vaikka tarvitsisitkin lainaa vain yhdeksi päiväksi, sillä voit maksaa lainasi takaisin heti kun tilisi saldo kohenee. Tai tarvittaessa voit maksaa lainaa takaisin kuukausittain jos se tuntuu paremmalta ja kevyemmältä omalle taloudelle.

Ota päivän laina

  • Yhdellä hakemuksella useita tarjouksia
  • Ei sitova ja maksuton
  • Korko alkaen jopa 4,19%
  • Saat tarjoukset heti

Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen vie vain muutaman minuutin. Takaamme, että löydät sopivan ja edullisen lainan nopeasti.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Kuka voi saada lainaa päiväksi?

Helpoin ja edullisin tapa hakea lainaa päiväksi on lähettää lainahakemus palvelumme kautta. Me etsimme sinulle parhaimmat lainatarjoukset joista sinä saat valita omasi. 

Tarjoukset eivät missään tapauksessa ole sitovia ennen kuin päätät allekirjoittaa sopimuksen. Sopimuksen allekirjoittaminen onnistuu helposti verkossa.

Kuinka nopeasti laina on käytössäni?

Lainan maksu tilille riippuu valitsemastasi luotonantajasta. Lähes kaikki yhteistyössä kanssamme olevat pankit antavat luottopäätöksen heti ja maksavat rahat tilille heti kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Suurempien kulutusluottojen kohdalla rahojen siirtyminen omalle tilille saattaa viedä 1 – 2 pankkipäivää. Pienempien luottojen kohdalla rahansiirto on nopeampaa kunhan täytät hakemuksen huolellisesti.

Yhteenveto

Päivän laina on siis mahdollinen. Voit valita minkä tahansa lainasumman tai takaisinmaksuajan. Jos olet epävarma varmista vielä allekirjoittamasi lainatarjouksen antajalta onko ok maksaa laina jo takaisin heti ensimmäisenä palkkapäivänä.

Nopeissa lainoissa suurin kustannuserä on avauspalkkio, joka uudistuneen kuluttajaluottolainsäädännön myötä on melko pieni kuluerä.

Luottonetistä.fi

Luottonetistä.fi on kuluttajille suunnattu palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa kuluttajia kilpailuttamaan lainansa täysin maksuttomasti ja sitoumuksetta.

Hae lainaa 100 – 60 000 euroa – rahat voivat olla tililläsi jo tänään!