Ostosraha

Ostosraha logo

Mikä on Ostosraha?

Ostosraha on kotimainen lainanmyöntäjä joka takana toimii luotettava ja vakavarainen OPR-Finance Oy. Yritys on toiminut Suomen kuluttajaluottomarkkinoilla jo vuodesta 2005. Palvelun asiakkailla on mahdollisuus monipuolisiin rahoitusratkaisuihin. Palvelun asiakkaita ovat niin yksityiset henkilöasiakkaat kuin yrityksetkin.

OPR-Finance Oy on toteuttanut yli miljoona erilaista lainaratkaisua erilaisiin tarpeisiin 14 vuoden aikana. Asiakkaita on kertynyt reilusti yli puoli miljoonaa ja peräti viidessä eri Eu-maassa. Yritys on rekisteröity luotonantajarekisteriin jota ylläpitää Etelä-Suomen Aluehallintovirasto.

Ostosraha.fi palvelusta haet vakuudetonta kulutusluottoa 400 – 3000 euroa pitkällä 1 – 3 vuoden takaisinmaksuajalla. Saat päätöksen lainahakemuksellesi 15 minuutissa, rahat maksetaan tilillesi heti päätöksen jälkeen.

Ostosraha logo
5/5

Esimerkki: 2000 € lainassa 3 vuoden laina-ajalla, todellinen vuosikorko on 28,9 %, huomioiden kaikki lainakustannukset. Lainan kuukausierä on 80,23 €, kuukausieriä 36 kpl ja takaisinmaksettava kokonaissumma 2888,11 € (sis. lainanhoitopalkkion 6 €/kk). Lainan nimelliskorko on 19,9 %.

Palvelun ominaisuudet:

  • Lainaa 400 – 3000€
  • Ilman vakuuksia tai takaajia
  • Maksuaikaa 1 – 3 vuotta
  • Tililläsi jopa 15 minuutissa!
  • Ikäraja 21 vuotta
  • Edullista ja nopeaa kulutusluottoa heti

5 hyvää syytä valita Ostosraha:

Keräsimme Ostosrahan asiakkailta syitä minkä takia he valitsivat juuri heidän palvelunsa hakeakseen lainaa. tässä yleisimmät:

1. Välitön lainapäätös

Ostosraha on tehnyt kovasti töitä varmistaakseen asemaansa nopeiden lainojen myöntäjänä. Lainahakemuksen tarkistaminen kestää noin 15 minuuttia, jonka jälkeen rahat maksetaan tilille heti.

2. Edullinen kulutusluotto

Palvelu tarjoaa yhtä markkinoiden edullisimmista kulutusluotoista. Ostosrahan kulutusluotossa nopeudesta huolimatta nimelliskorko on vain 19,9 prosenttia ja todellinen vuosikorko voi enimmillään olla 29,4 prosenttia.

Kyseessä on siis erittäin edullinen ratkaisu suurempaan ja pienempään rahantarpeeseen pitkällä maksuajalla.

3. Mahdollisuus maksuvapaisiin

Ostosrahan kulutusluoton asiakkailla on käytössä yksi maksuvapaa kuukausi, joka on mahdollista ottaa käyttöön laskuttamattomiin laskuihin alkaen seuraavasta vielä laskuttamattomasta kuukaudesta.

Korkoa peritään normaalisti maksuvapaan ajalta ja se laskutetaan seuraavan laskun yhteydessä. Muita kuluja ei peritä.

4. Nopea asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa joka päivä 8 – 22 välisenä aikana. vastauksen saa nopeasti kaikkiin kysymyksiin koskien palvelun käyttöä ja lainaehtoja.

5. Luotettava

Useampi asiakas on kertonut jääneensä tyytyväisesti Ostosrahan asiakkaaksi aina kun äkillinen rahoituksen tarve iskee. Palvelu on siis luotettava ja turvallinen tapa rahoittaa arkea joustavasti ja edullisesti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Ostosraha palvelusta

Vastasimme yleisimpiin kysymyksiin jotka lainanhakija voi esittää ennen palvelun käyttämistä. Tässä ne tulevat:

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Lainaa voit hakea 400 – 3000 euroa riippuen lainatarpeestasi. Et tarvitse lainan saamiseksi vakuuksia tai takaajia.

Millä korolla voin saada lainaa?

Ostosrahan lainan nimelliskorko on 19,9 prosenttia ja todellinen vuosikorko voi olla 29,4 prosenttia.

Kuka voi hakea lainaa Ostosrahalta?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 21 vuotta täyttänyt Suomen kansalinen, joka täyttää heidän lainaehtojen luottokelpoisuusmääritelmän. Lopullisen päätöksen saat vain täyttämällä ja lähettämällä lainahakemuksen.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin?

Kyllä voit. Lainan voi maksaa halutessaan myös kerralla pois. Näin lainasi kustannukset ovat edullisempia sillä korko veloitetaan vain ajalta jonka laina on ollut käytössäsi.

Mikä on lainan enimmäismaksuaika?

Lainan enimmäismaksuaika on 3 vuotta. Tyypillisesti laina-ajat ovat 12 – 36 kuukautta.

Onko lainan hakeminen ilmaista Ostosraha.fi palvelusta?

Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on täysin maksutonta. Maksat vain kuluista joita kertyvät luoton ollessa käytössäsi.

Ostosraha yhteystiedot:

Asiakaspalvelu:

  • Aukioloajat: Ma – Pe 8:00 – 22:00
  • Puhelinnumero: 020 741 2030
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi
Ostosraha logo
5/5

Ota edullista ja nopeaa lainaa Ostosraha.fi luotettavasta lainapalvelusta.