Lendo

Lendo Logo

Mikä on Lendo?

Lendo.fi on pohjois maiden suurin lainavertailusivusto. Yhdellä hakemuksella tavoitat useita pankkeja ja rahoituslaitoksia. Voit pyytää lainatarjouksen ilmaiseksi 500 – 60 000 euron väliltä, sinun ei tarvitse hyväksyä saamiasi lainatarjouksia jos et ole tyytyväinen lainojen ehtoihin tai kustannuksiin.

Lendon palvelusta voit hakea lainaa mihin tahansa tarkoitukseen: Autolaina, Remonttilaina, Matkalaina, Pikalaina, Joustoluotto. Sivuilla on apunasi lainalaskuri, josta näet suoraan todennäköiset lainakustannukset ja kuukausittaisen lainalyhennyksen.

Testasimme laskuria 5000 euron lainalle 10 vuoden halutulla takaisinmaksuajalla. Laskuri ilmoitti arvioiduksi lainalyhennykseksi 53€ kuukaudessa.

Lendo Logo
5/5

Esimerkki: nimelliskorko on 5,00 % ja todellinen vuosikorko 5,36 %.Avausmaksu voi olla 49 € sekä kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 3 316 €.

Palvelun ominaisuudet:

 • Lainaa 500 – 60.000€
 • Ilman vakuuksia tai takaajia
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta
 • Voit kilpailutta uuden tai yhdistää vanhat lainasi edullisempaan
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia
 • Laina tilillä jopa saman päivän aikana

5 hyvää syytä valita Lendo avuksesi:

Keräsimme Lendon asiakkailta syitä minkä takia he valitsivat juuri Lendon palvelun hakeakseen lainaa. Syitä oli enemmänkin, mutta tässä yleisimmät:

1. Luotettava ja turvallinen

Lendo on tehnyt vahvaa työtä brändinsä eteen ja todistanut olevansa luotettava tekijä lainamarkkinoilla. Koska Lendo on hyvin tunnettu lainapalvelu ja markkinoi ahkerasti tuotteitaan, uskovat asiakkaat juuri tähän lainapalveluun. Lisäksi yrityksellä on korkein AAA-luottoluokitus., joka tarkoittaa vakavaraista yhtiötä.

2. Ilmainen palvelu

Palvelun käyttäminen ei maksa yhtään mitään. Lendo siis kilpailuttaa maksutta hakemuksesi useassa pankissa ja rahoituslaitoksessa, sinun tarvitsee vain valita minkä tarjouksen haluat. Jos sopivaa ei löytynyt voit vapaasti hylätä saamasi tarjoukset. Lendo saa palkkionsa yhteistyökumppaneilta, joten palvelu ei maksa kuluttajille senttiäkään.

3. Tehokas kilpailutus

Useat Lendon asiakkaat ovat raportoineet saaneensa kymmeniä lainatarjouksia jopa muutaman minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Edullisimmat lainakustannukset ovat taattu tehokkaan kilpailutuksen avulla ja vieläpä nopeasti.

4. Ei sitoutumista

Kuten jo aikaisemmin mainittiin Lendon kautta kilpailutettu hakemus on ilmainen. Lisäksi kun saat lainatarjouksia voit vapaasti valita haluatko ottaa tarjouksen vastaan ja allekirjoittaa sen, vai etkö ollut tyytyväinen ja haluat hylätä saamasi lainatarjoukset. Lendon palvelu ei sido sinua mihinkään!

5. Parempi kuin pankki

Lendo ei vaadi luotonhakijalta ylimääräisiä tositteita kuten perinteiset pankit. Lisäksi lainan hakeminen on erittäin nopeaa sillä lainahakemuksen täyttäminen vie vaivaisen minuutin, jonka jälkeen ensimmäiset tarjoukset alkavatkin jo tupsahdella. Asiakkaat toteavatkin, että palvelu on parempi kuin pankilla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Lendon palvelusta

Vastasimme yleisimpiin kysymyksiin jotka lainanhakija voi esittää ennen palvelun käyttämistä. Tässä ne tulevat:

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Voit saada lainaa jopa 60 000 euroa. Lainaa voit hakea aina 500 eurosta 60 000 euroon asti, maksutta! Lopullisen päätöksen saat pankeilta, jotka päättävät kuinka paljon lainaa he ovat sinulle valmiita myöntämään.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lendo ei valitettavasti voi vaikuttaa lainasi korkoihin. Jokainen pankki käsittelee lainahakemuksesi itsenäisesti ja antaa päätöksen lopullisista koroista. Korot voivat kuitenkin olla 4 – 20 prosentin välillä. Saat tietää oman korkosi vain lähettämällä lainahakemuksen palveluun.

Voinko vaihtaa aikaisemmat lainani edullisempaan?

Tottakai voit, tee näin. Valitse lainan tarvittava kokonaismäärä lainahakemukseesi ja merkitse kuinka paljon haluat maksaa nykyisiä lainojasi pois hakemallasi lainalla.

Jos olet vaihtamassa koko lainasi edullisempaan: valitse riittävän suuri laina uuteen järjestelylainaan, jolla maksat aikaisemmat pois huomattavasti edullisemmin.

Kuka voi hakea lainaa Lendolta?

Lainanhakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin?

Voit milloin tahansa tehdä ylimääräisiä lainalyhennyksiä tai maksaa koko lainan kerralla pois nopeammin mitä sopimuksessa on sovittu. Pääsääntöisesti jos haluat poiketa maksusuunnitelmasta ota yhteyttä suoraan luotonantajaan epäselvyyksien välttämiseksi.

Mikä on lainan enimmäismaksuaika?

Voit hakea maksuajaksi 1 – 15 vuotta. 15 vuotta on maksimi takaisinmaksuaika.

Onko lainan hakeminen ilmaista Lendon palvelusta?

Lendon kautta saamasi lainatarjoukset ovat ehdoiltaan ja kustannuksiltaan täysin samoja mitä olisit saanut itse hakiessasi lainaa kyseiseltä pankilta. Lendo auttaa sinua kilpailuttamaan useat pankit yhdellä hakemuksella ja täysin ilmaiseksi. Kuten aikaisemmin mainittu Lendo saa palkkionsa suoraan pankeilta.

Lendo yhteystiedot:

 • Lendo Oy
 • Keskuskatu 1B, 00100 Helsinki.
 • Y-tunnus: 2648283-7
 • Lendo on osa Schibsted Media Group -konsernia
 • Lendo Somessa: LinkedinInstagramFacebook

Asiakaspalvelu:

 • Aukioloajat: Ma – Pe 8:00 – 17:00
 • Puhelinnumero: 09 6899 8000
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@lendo.fi
Lendo Logo
5/5

Valitse Lendo auttamaan sinua lainan hakemisessa. Saat aina henkilökohtaista palvelua lainaneuvojilta.