Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus logo

Mikä on Freedom Rahoitus?

Freedom Rahoitus on tunnettu  ja pitkään alalla toiminut lainanvälittäjä, joka toimii Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Yrityksen historia on pitkä, joka on tuonut mukanaan runsaasti tyytyväisiä asiakkaita. Yrityksen taustoista: Yritys on perustettu vuonna 1983 Manchesterissa. Visio oli alusta asti selkeä, tavoitteena olla paras toimija laina- ja rahoitusmarkkinoilla.

Pohjoismaissa ensimmäisenä toiminta alkoi vuonna 1999 Ruotsissa nimen Bolånservice alla, jonka jälkeen vuonna 2003 nimeksi vakiintui Freedom Finance ja pääkonttori avettiin Ängelholmiin Ruotsin Skåneen. Nykyään Freedom Rahoitus tuotemerkki kuuluu osaksi Zmarta Groupia, joka ajaa vahvaa kansinvälistymistä. Bauer Media Group on nyt Zmarta Groupin ja Freedom Rahoituksen uusi omistaja.

Freedom Rahoitus logo
5/5

Esimerkki: Luoton ollessa 10 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 183 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 13 158 €, nimelliskorko 9,50% ja todellinen vuosikorko 9,92% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).

Palvelun ominaisuudet:

 • Lainaa 1000 – 60.000€
 • Ilman vakuuksia tai takaajia
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta
 • Voit kilpailutta uuden tai yhdistää vanhat lainasi edullisempaan
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia
 • Korko alkaen vain 4,99 prosenttia
 • Laina tilillä jopa saman päivän aikana

5 hyvää syytä valita Freedom Rahoitus avuksesi:

Keräsimme Freedom Rahoituksen asiakkailta syitä minkä takia he valitsivat juuri Freedom Rahoituksen palvelun hakeakseen lainaa. Syitä oli enemmänkin, mutta tässä yleisimmät:

1. Iso, luotettava ja vakavarainen yhtiö

Freedom Rahoitus on osa suurta Bauer Media Group konsernia, jonka tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat kaikille tutut Zmarta ja Freedom Rahoitus Suomessa. He auttavat asiakkaita löytämään parhaan lainan ilman ylimääräisiä kustannuksia.

2. Ilmainen palvelu

Freedom Rahoitus palvelun käyttäminen on täysin maksutonta, eikä saamasi lainatarjoukset sido sinua ottamaan lainaa. Näin ollen voi koska tahansa lähettää lainahakemuksen ja katsoa olisiko nyt järkevä hetki ottaa edullista lainaa.

3. Kansainvälinen

Freedom Finance tarjoaa palveluitaan myös muualla Skandinaaviassa kuten esimerkiksi Ruotsissa ja Norjassa Freedom Finance nimen alla. Tämä tuo lisää uskottavuutta yrityksen toimintaa, joten luotettavuus lainojen kilpailutuksen suhteen on korkealla, pitkällä kokemustaustalla.

4. Ei sitoutumista

Kyseisen palvelun kautta saamasi lainatarjoukset eivät sido sinua mihinkään. Näet suoraan mihin hintaan saisit lainaa. Vasta kun päätät allekirjoittaa jonkin saamistasi lainatarjouksista muuttuu sopimus sitovaksi.

5. Parempi kuin pankki

Perinteisiin pankkeihin verrattuna lainan hakeminen kyseisestä palvelusta on vaivatonta ja nopeaa. Yksi lyhyt lainahakemus ilman ylimääräisiä liitteitä ja voit saada jopa 25 lainatarjousta hetkessä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Freedom Rahoitus palvelusta

Vastasimme yleisimpiin kysymyksiin jotka lainanhakija voi esittää ennen palvelun käyttämistä. Tässä ne tulevat:

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Voit saada lainaa jopa 60 000 euroa. Lainaa voit hakea aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti, maksutta! Lopullisen päätöksen saat pankeilta, jotka päättävät kuinka paljon lainaa he ovat sinulle valmiita myöntämään.

Millä korolla voin saada lainaa?

Freedom Rahoitus ei voi vaikuttaa saamiisi lainatarjouksiin, mutta korko voi olla niinkin alhainen kuin 4,99 prosenttia. Todellinen vuosikorko voi olla mitä tahansa 4,99 – 38 prosentin välillä riippuen valitsemastasi luotonantajasta.

Voinko vaihtaa aikaisemmat lainani edullisempaan?

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti ja nopeasti myös Freedom Rahoituksen toimesta. He etsivät sinulle uutta edullisempaa lainaa, jolla voit maksaa aikaisemmat lainasi pois.

Kuka voi hakea lainaa Freedom Rahoitukselta?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin?

Voit milloin tahansa tehdä ylimääräisiä lainalyhennyksiä tai maksaa koko lainan kerralla pois nopeammin mitä sopimuksessa on sovittu. Pääsääntöisesti jos haluat poiketa maksusuunnitelmasta ota yhteyttä suoraan luotonantajaan epäselvyyksien välttämiseksi.

Mikä on lainan enimmäismaksuaika?

Voit hakea maksuajaksi 1 – 15 vuotta. 15 vuotta on maksimi takaisinmaksuaika.

Onko lainan hakeminen ilmaista Freedom Rahoitus palvelusta?

Kyllä on. Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen sekä lainatarjousten vastaanottaminen on täysin maksutonta eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Freedom Rahoitus yhteystiedot:

 • Freedom Rahoitus Oy
 • Kaivokatu 8, 00100 Helsinki.
 • Y-tunnus: 2207313-9
 • Freedom Rahoitus on osa Bauer Media Group -konsernia

Asiakaspalvelu:

 • Aukioloajat: Ma – To 8:00 – 19:00 Pe 8:00 – 17:00
 • Puhelinnumero: 09 4241 4400
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi
Freedom Rahoitus logo
5/5

Valitse Freedom Rahoitus ja löydä kaikkein edullisin laina Suomesta.