Kilpailuta lainatarjoukset ja löydä edullisin laina

Luottonetistä.fi palvelussa täytät ja lähetät yhden hakemuksen ja saat tarjoukset yli 30 pankilta ja rahoituslaitokselta. Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Edullinen laina 100 - 60 000€

  • Yhdellä hakemuksella useita tarjouksia
  • Ei sitova ja maksuton
  • Korko alkaen jopa 4,19%
  • Saat tarjoukset heti

Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen vie vain muutaman minuutin. Takaamme, että löydät sopivan ja edullisen lainan nopeasti.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisin maksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50€/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19% – 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. 
Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Edullinen laina löytyy vain kilpailuttamalla

Se mikä tekee lainasta edullisen riippuu täysin luotonantajasta, tyypillisesti hinta kuitenkin pääosin muodostuu lainan koroista. Lainan nimelliskorkoa ja todellista vuosikorkoa ei tule sekoittaa keskenään. Nimelliskorko on se korko, joka lainasta peritään ja todellinen vuosikorko on kaikki kulut huomioiva ”kustannusindeksi”.

Korot eivät kuitenkaan ole lainojen ainut kustannuserä jota tulee pitää silmällä. Usein korkojen lisäksi peritään vielä avausmaksu, nostopalkkio tai tilinhoitomaksu riippuen luotonantajasta. Lainan avausmaksu on suoraan sidoksissa lainan suuruuteen. Avausmaksu ei ole mikään uusi juttu ja se on käytössä myös perinteisillä pankeilla, samoi tilinhoitomaksu.

Joustoluottojen vähentyessä myös nostopalkkiot ovat kadonneet. Nostopalkkioita peritään lainoista joissa asiakas voi nostaa rahaa useampaan kertaan. Tälläisiä lainatuotteita ovat esimerkiksi erilaiset limiittiluotot, jossa asiakas saa käyttöönsä tietyn luottorajan jonka puitteissa voi tehdä nostoja. Tilinhoitomaksu on perinteinen kuluerä, joka lisätään laskuun kuukausilyhennyksen yhteydessä se vaihtelee luotonantaja kohtaisesti ja voi olla mitä tahansa kymmenien tai satojen eurojen väliltä.

Kuten huomataan, että lainojen kulut vaihtelevat merkittävästi on vaikea pitää silmällä mistä lainan kulut todella muodostuvat. Tämän takia lainanhakijan on hyvä tarkastella todellista vuosikorkoa, joka on kulujen todellinen mittari. Itse lainojen vertaileminen voi tuntua haastavalta, siksi me haluammekin auttaa sinua löytämään edullisimman lainan ilman ylimääräistä vaivaa. Voit täyttää ja lähettää lainahakemuksen joka ei sido sinua mihinkään ja on maksutonta. Me lähetämme hakemuksesi edelleen yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle. Näin saat useita tarjouksia yhdellä hakemuksella ja vertailemisesta tulee helpompaa.

Mistä saa edullisinta lainaa?

Edullisimman lainan löytyminen ei ole näin yksiselitteinen juttu, sillä luotonantajat hinnoittelevat lainansa yksilöllisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinä ja kaverisi voitte saada saman määrän lainaa samalla maksuajalla, mutta sinun lainasi voi olla jopa 10% edullisempi. Lainan hintaan vaikuttavat monet tekijät kuten lainanhakijan luottotiedot, taloudellinen tilanne tai yleinen asenne talouden ylläpitoon.

Suora vastaus suoraan kysymykseen: Edullisinta lainaa saat kilpailuttamalla hakemuksesi sivuillamme, saat lainatarjoukset heti eteesi.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Pitkän maksuajan lainat vaativat suurempia lainasummia. Esimerkiksi pikavipeissä ja joustoluotoissa maksuajat jäävät huomattavasti pienemmiksi kuin suuremmissa kulutusluotoissa. Voit pyytää tarjouksen palvelussamme ja katsoa millä maksuajalla ja mihin hintaan kukakin luotonantaja olisi valmis lainaa tarjoamaan. Jos tarvitset esimerkiksi yli 1000 euron lainaa, ei pikavippi välttämättä ole paras vaihtoehto, sillä ne ovat usein kalliita ja tilinhoitopalkkiot sekä korot ovat huomattavasti korkeampi.

Toki muutoksia on luvassa. Artikkelia kirjoittaessa on astumassa voimaan uusi lainsäädäntö koskien pikalainoja ja luotonantoa ylipäänsä, joka kiristää pikavippien todelliset vuosikorot maksimissaan 20%. Silti pikavippi tulee olemaan kalliimpi kuin kilpailutettu kulutusluotto ja molemmat ovat yhtä nopeasti käytettävissäsi.

Miten valitsen edullisimman lainatarjouksen?

Silmäile ensin koko tarjonta läpi: keneltä kaikilta luotonantajilta sait tarjouksen? Tämän jälkeen tutustu lainakohtaisesti mitä mikäkin laina tulee maksamaan, kiinnitä huomio erityisesti lainojen todellisiin ilmoitettuihin vuosikorkoihin ja tee päätöksesi sen perusteella minkä luotonantajan laina on edullisin.

Lue vielä lainaehdot huolella läpi, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä joita et muuten olisi huomannut. Luettuasi ehdot läpi voit hyväksyä saamasi lainatarjouksen, jonka jälkeen rahat ovat matkalla tilillesi. Parhaimmillaan rahat ovat käytössäsi jo saman päivän aikana!

Miten maksan lainan takaisin?

Lainan takaisinmaksu tapahtuu luotonantajasta riippuen tarjouksessa ilmoitetuissa erissä. Voit myös halutessasi maksaa lainan kerralla takaisin tai pitää lyhennys / maksuvapaan kuukauden jos luotonantaja sellaisia tarjoaa. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä edullisempi lainasi on.

Lainatarjousten pyytäminen ei maksa mitään ja kestää muutaman minuutin. Mikset sinäkin kokeilisi mihin hintaan saisit lainaa?

Luottonetistä.fi

Luottonetistä.fi on kuluttajille suunnattu palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa kuluttajia kilpailuttamaan lainansa täysin maksuttomasti ja sitoumuksetta.

Hae lainaa 100 – 60 000 euroa – rahat voivat olla tililläsi jo tänään!